Efter i en periode at have neddroslet vores aktiviteter, øger nu vores aktivitet i praksis frem mod det normale, men tager stadig nødvendige forholdsregler for at undgå smitte med covid 19 i klinikken. 

 Kontakt os meget gerne pr. telefon eller mail, hvis du har et sundhedsproblem, som du mener, at skal have hjælp til. Det gælder også forebyggelsesundersøgelser (børneundersøgelser, graviditesundersøgelser, celleskrab mv). Du skal bare ikke møde op uden aftale. 

Som udgangspunkt vil vi stadig holde konsultationen pr. telefon eller som videokonsultation ( se nedenfor ).

Når vi skønner at der er behov for fysisk fremmøde i klinikken, kan du trygt møde op, og vi sørger vi for, at der er få patienter til stede på samme tid, så man kan holde god afstand til hinanden og du skal huske at bruge håndsprit når du kommer. Vi beder dig komme præcist (hverken for tidligt eller for sent) og komme alene om muligt.

Som ekstra forsigtighedsprincip vil nogle patienter få besked på at tage maske på, når man ankommer til  klinikken. Læger og personale vil også i visse situationer bære maske ved tæt kontakt til patienten. Vi følger  retningslinierne fra Sundhedsstyrelsen.

“Normalisering” i praksis