De fleste rejser til udlandet, især uden for Europa, nødvendiggør vaccinationer og andre helbredsmæssige forholdsregler.

Planlægger du en sådan rejse, er det en god idé at kontakte klinikken i god tid vedrørende din rejserute.

Kontakt os via dette spørgeskema  og vi vil kontakte dig i løbet af få dage.

Du skal være opmærksom på at det koster 200 kr. i vejledning uanset om du vælger at blive vaccineret hos os eller ej – også hvis du allerede er fuldt dækket ind. Du skal betale via MobilePay og først når din betaling er registreret får du svar.

Hvorfor skal jeg betale vejledningshonorar?
Sygesikringen vil ikke betale for den vejledning en patient skal have i forbindelse med rejsevaccinationer. For at vi kan give den bedste rådgivning, kræver det derfor, at vi sætter os grundigt ind i det aktuelle sygdomsbillede rundt om i hele verden. Bla. derfor koster det noget at få vejledning hos os.

Hvorfor skal jeg så betale vejledningshonorar hvis jeg ikke skal have nogle vacciner?
Det skal du ud fra samme argument som ovenfor: Vi skal sætte os ind i dine rejseplaner, det aktuelle sygdomsbillede samt hvilke sygdomme du allerede er beskyttet imod.

Hvorfor skal jeg betale vejledningshonorar hvis jeg selv har undersøgt hvilke vacciner jeg skal have?
Igen ud fra samme argumentation som ovenfor. Desuden er vi naturligt forpligtede til at kontrollere at de vacciner du har fundet frem til også er en fornuftig løsning, og at det hverken er for meget eller for lidt.

Hvorfor er prisen hos jer anderledes end hos andre?
Du kan vælge at blive vaccineret hvor du vil. Det behøver ikke at være hos din egen læge, men kan godt være hos andre læger eller vaccinationsklinikker. Vi må ikke aftale priser med de andre, så vi har sat priserne ud fra hvad vi finder rimeligt, og det er garanteret muligt at finde steder der er både dyrere og billigere end hos os. Det er lovpligt at dine vacciner registreres i en fælles database, men erfaringsmæssigt er det ikke alle steder det sker. Naturligvis gør vi det, og vi vil råde dig til at sikre at det bliver gjort hvis du lader dig vaccinere et andet sted.

sundhed.dk kan du selv se hvilke vacciner du er registreret med.