Omstændighederne omkring coronavirus og de problemer det medfører, udvikler sig meget hurtigt, så det kan være svært at følge med. Følg disse gode råd:

  • Hold dig opdateret på coronasmitte.dk og læs på denne før du kontakter lægen
  • Ring kun til klinikken hvis har “betydelige symptomer”. Hvis du kun har lidt ondt i halsen, hoster lidt eller føler dig småsyg, skal du IKKE kontakte os. Vi har ingen behandling og du vil ikke blive testet. Det er kun “alvorligt syge” der skal kontakte os. Det kan være svært at afgøre, hvornår man er “alvorligt syg”, men som udgangspunkt er det hvis man er i en tilstand hvor man sandsynligvis skal indlægges.
  • Du må under ingen omstændigheder komme i klinikken uden aftale!
  • Trods alt den snak om corona, kan man jo stadig få alle mulige andre sygdomme og skader. Dem ser vi naturligvis fortsat gerne i klinikken, hvis det vurderes ikke at kunne vente til epidemien har lagt sig.
  • Installer gerne appen “min læge” og skriv en besked til os i stedet for at ringe, hvis dit problem egner sig til dette. Vi læser alle mails dagligt for tiden!


Coronavirus